Desserter

Stekte epler med honning og valnøtter

STEKTE EPLER MED HONNING OG VALNØTTER 2 syrlige epler 1\2 - 1 ss flytende margarin eller olje 1 ss flytende honning 6 valnøttkjerner, hakket 1 liten gren fersk rosmarin (kan sløyfes) FREM...

Fløterand

FLØTERAND 10 plater gelatin 1 liter kremfløte 200 g sukker  2 ss vaniljesukker 1 vaniljestang 0,5 dl kokende vann FREMGANGSMÅTE: 1. Start med å bløtlegge gelatinplatene i kald...

Litt om desserter

Her kommer noen punkter om desserter: Vi deler dessertene inn i ulike grupper, og det er: Kalde desserter, Varme desserter, Is desserter og Dessertsauser. Kalde desserter kan for eksempel være:...

Karamellpudding

KARAMELLPUDDING: 80 gram sukker (til glasering av formen) 5 dl kremfløte 50 gram sukker 1 vaniljestang 2 egg 2 eggeplommer FREMGANGSMÅTE: 1. Sukker has i formen og brunes lett direkte i...
hits