Brød

Ankerstokk

ANKERSTOKK 3 1\2 dl vann 20 g fersk gjær 40 g mørk sirup 1 ts salt 200 g siktet hvetemel 250 g siktet rug, fin 100 g sammalt hvete, fin FREMGANGSMÅTE: 1. Rør gjæren ut i vannet og blan...

Langtidshevet grovbrød med tyttebær

LANGTIDSHEVET GROVBRØD MED TYTTEBÆR 3 dl vann 5 gram fersk gjær 250 gram siktet hvetemel 100 gram sammalt grov hvete 1 1\2 ss hveteflak 1 ss solsikkefrø 1 ts salt 80 gram tyttebær FREM...

Flatbrød

FLATBRØD: 200 gram hvetemel 100 gram sammalt rug, fin 75 gram sammalt hvete, grov 2 1\2 dl vann 1 ts salt Byggmel til utkjevling FREMGANGSMÅTE: 1. Bland alle ingrediensene og elt dem go...

Grovt fiberbrød

GROVT FIBERBRØD: 3 dl hvetekli 10 dl vann eller lettmelk 75 gram gjær 2-3 ts salt 2 ss olje 2 ss lys sirup 3,5 dl siktet rugmel 6 dl sammalt hvete fin ca. 1,5-1,6 liter hvetemel FREMG...

Rufusbrød

RUFUSBRØD: 7 dl vann 200 gram sammalt rug, grov 1 kilo hvetemel 1 ss mørk sirup 100 gram solsikkekjerner 50 gram gjær 1 ss salt FREMGANGSMÅTE: 1. Varm vannet til ca. 30 °C. Bland&...

Eggloff

EGGLOFF: 5 dl melk 1 kg mel 1 ss havsalt 1 ts sukker 2 egg 50 gram gjær 150 gram smør FREMGANGSMÅTE: Bruk romtempererte råvarer. Varm melken til ca. 30°C. Bland alle ingrediensene, me...
Bakerlyst

Bakerlyst

19, Trondheim

Blogg om baking osv

Kategorier

Arkiv

hits