Stekte epler med honning og valnøtter

STEKTE EPLER MED HONNING OG VALNØTTER

  • 2 syrlige epler
  • 1\2 - 1 ss flytende margarin eller olje
  • 1 ss flytende honning
  • 6 valnøttkjerner, hakket
  • 1 liten gren fersk rosmarin (kan sløyfes)

FREMGANGSMÅTE:

  1. Skyll eplene og del dem i to på midten. La skallet være på, men bruk en skje og ta ut kjernehuset,
  2. Sett eplene i en smurt, ildfast form med snittflaten opp og pensle snittflatene med litt olje eller flytende margarin.
  3. Bland sammen nøtter, honning og resten av oljen eller margarinen. Fordel nøtteblandingen i hullene etter kjernehuset.
  4. Stek eplene ved 170°C i ca. 10-15 minutter til de er myke, men fortsatt holder formen.
  5. Legg eventuelt på litt rosmarin og server.



 

2 kommentarer

elisebr

04.06.2017 kl.12:18

Så nydelige og gode de så ut! :)

Pernille

04.06.2017 kl.12:49

Det så veldig godt ut :)

Skriv en ny kommentar

hits