Grovt knekkebrød

GROVT KNEKKEBRØD:

  • 40 g sammalt hvete, grov
  • 25 g lettkokte havregryn
  • 20 g kruskakli
  • 30 g sesamfrø
  • 40 g solsikkekjerner
  • 20 g linfrø
  • 1 ts bakepulver
  • 1\4 ts salt
  • 2 1\2 dl vann

FREMGANGSMÅTE:
Bland alt det tørre. Ha i vannet og bland det godt sammen. La svelle i noen minutter. Stryk massen tynt utover et bakepapir. Legg det på en bakeplate og stek på 200°C i ca. 10 minutter. Ta brettet ut av ovnen og skjær knekkebrødet i firkanter. Sett dem tilbake og stek til de blir gylne, ca, 10 minutter. Avkjøl på rist, og knekk knekkebrødene helt fra hverandre når de er avkjølt.



 

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.03.2017 kl.15:48

Åh. så godt!

elisebr

06.03.2017 kl.10:01

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Bakerlyst

Bakerlyst

19, Trondheim

Blogg om baking osv

Kategorier

Arkiv

hits