Sveler

SVELER:

  • 125 g sukker
  • 1 ts natron
  • 1 ts hornsalt
  • 300 g siktet hvetemel
  • 50 g smør
  • 3 egg
  • 1\2 l kulturmelk

FREMGANGSMÅTE:
Bland alt det tørre. Smelt smøret og la det bli lunkent. Visp eggene lett sammen og bland dem med melken. Rør væsken inn i melet. Til slutt tilsetter du smøret. La røra svelle i ca. 30 minutter. Stek sveler på takke eller i stekepanne. Før den første stekingen kan du smøre litt olje på takken eller stekepanna.



 

3 kommentarer

lisarorvik

05.03.2017 kl.15:30

Dette så godt ut :)

Victoria Larsen

05.03.2017 kl.16:16

Ser gode ut! :)

elisebr

06.03.2017 kl.10:45

Så gode de så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Bakerlyst

Bakerlyst

19, Trondheim

Blogg om baking osv

Kategorier

Arkiv

hits