Nøttekake

NØTTEKAKE (CØLIAKI OG MELKEFRI):

  • 250 gram mandler
  • 2 1\2 dl melis eller sukker
  • 4 egg

Pynt og fyll:

  • 3 dl vispet kremfløte (melkefri)
  • Pynt med friske bær og urter

FREMGANGSMÅTE:
1. Mal nøttekjernene i en matprosessor (foodprocessor). Tilsett melis og egg. Kjør alt sammen til en røre og fordel denne i godt smurt kakeform. Dekk gjerne bunnen med bakepapir. Bruk en rundform (22 cm i diameter)
2. Stek kaken ved 150°C i ca. 40 minutter.
3. Server kaken med friske bær og pisket krem.



 

 

3 kommentarer

Lisa Malene

13.02.2017 kl.07:13

Den så skikkelig fristende ut! Fikk lyst til å prøve. Tror du man kan bruke sukrin eller sukrinmelis istedenfor sukker/melis?

Dazzy

13.02.2017 kl.10:43

Nam!

Bakerlyst.blogg.no

15.02.2017 kl.09:56

Lisa Malene: Hei. Etter mine erfaringer kan du bruke sukrin eller sukrinmelis i stedet for vanlig sukker og melis :)

Skriv en ny kommentar

Bakerlyst

Bakerlyst

19, Trondheim

Blogg om baking osv

Kategorier

Arkiv

hits