Sjokoladerullekake med smørkrem

SJOKOLADERULLEKAKE MED SMØRKREM:

  • 3 egg
  • 1,5 dl sukker
  • 3\4 dl potetmel
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 ts bakepulver

SMØRKREM:

  • 100 gram bremykt
  • 1,5 dl melis
  • 2 eggeplommer
  • 2 ts vaniljesukker

FREMGANGSMÅTE:
1. Pisk egg og sukker stivt, sikt over mel og bakepulver og vend det forsiktig inn.
2. Legg bakepapir i en langpanne og bre røren jevnt utover.
3. Stekes ved 200°C i ca. 8 minutter.
4. Hvelv kaken på sukkerstrødd bakepapir og dra forsiktig av bakepapiret.
5. Bre ut smørkrem når kaken er avkjølt.
6. Rør smør og melis lett og luftig.
7. Rør i eggeplommene og smak til med vaniljesukker.
8. Bre utover en avkjølt kake og rull sammen, la den stå med skjøten ned.



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bakerlyst

Bakerlyst

18, Trondheim

Blogg om baking osv

Kategorier

Arkiv

hits